Renovarea bucatariei este recomandata periodic pentru cresterea gradului de confort si eficienta in incaperea cea mai importanta din casa.
De asemenea, daca simti nevoia sa faci o schimbare a Pardoselilor sau daca te-ai plictisit de culoarea peretilor, sau vrei sa cresti valoarea locuintei, poti face toate acestea, doar transformand vechea ta bucatarie intr-una moderna si luminoasa prin aceasta hotarare importanta.
Pasul 1
Fa-ti un plan de renovare a bucatariei detaliat, si stabileste cum vrei sa arate bucataria ta, la final: in ce stil o vei amenaja; ce materiale si culori vor avea finisajele pentru Pardoseala si Pereti; ce stil de mobila de bucatarie vei cauta; ce tip de blat de bucatarie vei folosi; cum vor fi amplasate aparatele electrocasnice si dulapurile ulterior. Pune-ti pe lista toate materialele necesare si mobilierul, pentru a face o estimare a bugetului total alocat acestei renovari. Poti lua in calcul, elementele esentiale cum ar fi: mobila de bucatarie, blatul de bucatarie, mterialele pentru placarea pardoselilor si finisajul peretilor.
Pasul 2
Pregatirea spatiului pentru renovarea bucatariei
Elibereaza spatiul pe cat posibil de elementele mobile;
Asigura instalatiile electrice;
Protejeaza elementele de tamplarie si geamuri pana la finalizarea renovarii;
Pasul 3
Redecoreaza peretii prin Placarea cu Piatra Naturala sau cu Mozaic sau in zonele apropiate blatului de lucru sau in intregime. Placheaza pardoselile cu materiale si nuante compatibile cu cele de pe pereti, sau chiar de acelasi tip, astfel se creeaza senzatia de amplificare vizuala a spatiului. Placajele din piatra naturala sunt in trend si foarte recomandate pentru astfel de renovari.
Pasul 4
Montarea dulapurilor de mobilier
Mobila de bucatarie este recomandat sa fie montata de o echipa de specialisti care se ocupa si de racordarea acesteia la diferitele utilitati: instalatii electrice, prize, etc.
Pasul 5
Instalarea Blatului de Lucru si Backsplash-ul (placarea verticala dintre dulapuri si corpurile suspendate)
Dupa ce mobilierul este montat corespunzator urmeaza instalarea blatului de lucru si a backsplash-ului.
Blatul de lucru este elementul principal dintr-o bucatarie si trebuie sa aiba un design deosebit dar sa fie si foarte rezistent in acelasi timp.
Recomandarea specialistilor este Blatul din Quartz Compozit care ofera cele mai multe beneficii si este cel mai eficient in utilizare Backsplash-ul poate fi placat cu acelasi material folosit la blat sau cu elemente de design mai deosebite, cum ar fi: mozaic din piatra naturala.
Pasul 6
Montarea si ansamblarea accesoriilor, chiuvetei, plitei si a electrocasnicelor se va face dupa fixarea definitiva pe pozitiile finale a mobilierului si a blatului de bucatarie si reprezinta ultima etapa pentru renovarea bucatariei.
Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru recomandari profesionale legate de blaturile de bucatarie premium din piatra si quartz compozit.
De ce sa alegi blaturi si contrablaturi de bucatarie din Quartz Compozit, click AICI
Mai multe detalii despre Cuarț compozit, gasiti pe Wikipedia AICI
Dan Cîrjan – Stonexpertul tău în amenajările cu piatră
Sunt de folos recomandârile noastre?
Părerea ta conteazâ!
Ajutâ comunitatea și pe noi, să devenim mai buni 🙂
Posteazâ comentariile sau întrebările tale – click aici:https://google/review