STONEXPERT – Expertul tău în amenajările cu piatră
 
Povestea, viziunea si ambitia noastra este de a reusi sa mentinem permanent, o etica profesionala impecabila si de aceea va garantam ca propunem mereu, doar solutii calitative si competitive din punctul de vedere al pretului si al calitatii materialelor (in functie de destinatia amenajarilor)
Suntem producatori, partial importatori sau distribuitori directi pentru unele produse ofertate si va garantam un pret foarte competitiv si doar produse calitative potrivite scopului amenajarii. Datorita experientei si colaborarilor cu toata piata de profil din Romania reusim sa oferim cele mai bune cotatii de pret pentru orice tip de amenajare cu piatra (blaturi, trepte, pardoseli, piatra decorativa sau piese speciale).
 
Te invitam sa beneficiezi acum, de cele mai bune oferte si propuneri ale specialistilor si partenerilor nostri, care promoveaza modele variate de design si arhitecturale, de la amenajarile clasice si pana la ultimele trenduri internationale din domeniul finisajelor exclusiviste cu piatra.
Suntem deschisi socializarii si comunicarii prin orice modalitati, incepand cu mediul online si pana la intalnirea personala la locatia dedicata amenajarii, pentru orice recomandari profesionale in scopul alegerii materialelor potrivite, a prelucrarilor sau a montajului.
 
Amenajarile cu piatra sunt cele mai apreciate si recomandate, prin designul exclusivist si crearea unui ambient cu o nota aparte personalizata, dar si datorita rezistentei nealterate de timp. In acest sens, in calitate de cunoscatori a detaliilor de rezistenta, design si arhitectura ale materialelor, ce pot diferentia folosirea lor in functie de destinatia dorita, va oferim cele mai bune sfaturi, indiferent daca este vorba de o consiliere informativa sau daca v-ati decis sa demarati proiectul de amenajare deja.
 
Avem incredere si suntem mandri ca prin aceasta platforma de promovare a amenajarilor cu piatra online, ce contine idei, propuneri de design si multe oferte de produse calitative, contribuim activ si pozitiv pentru orice beneficiar, fie persoana fizica, firma de constructii, arhitectura, sau fabrica de mobilier, noi acordand aceeasi atentie si dedicare in egala masura tuturor.
Multumim pentru increderea acordata pana acum si te invitam pe aceasta cale sa ne transmiti orice tip de feedback in scopul confirmarii sau perfectionarii noastre ca si Experti dedicati in domeniul amenajarilor cu piatra.
 
Cu multă apreciere,
Dan Cîrjan – STONEXPERT

DAN CIRJAN
FONDATOR / MANAGER

Avand o experienta de peste 12 ani in domeniul amenajarilor cu piatra naturala si combinata cu o dedicare si exigenta nativa, am hotarat sa transpun toate aceste valori si cunostinte acumulate sub un brand denumit cu mandrie STONEXPERT. In aceasta calitate, cu un spirit intreprinzator de român, economist de profesie, cu o experienta vasta in consiliere si marketing pe domeniul finisajelor cu piatra, am creat o firma 100% românească cu scopul de a devenii un punct de referinta in domeniu, dar si o sursa de inspiratie pentru proiectele cu roci naturale si compozite, incepand cu ideile propuse si pana la materializarea amenajarii.